Verho- ja sisustussuunnittelu

Verho-
suunnittelu

Verhosuunnittelu

Verho- ja tekstiilisuunnittelumme pitää sisällään kaikki kodin tekstiilit aina verhoista, matoista ja tyynyistä päiväpeitteisiin ja pöytäliinoihin saakka. Verhosuunnittelumme tarjoaa parasta mahdollista palvelua ja osaamista niin klassisten kuin modernien ja teknisesti vaativien verhojen suunnittelussa. Toimitamme myös käsi- ja sähkökäyttöiset kierrekaihtimet niin yksityiskoteihin kuin toimistotiloihin. 

Verhosuunnittelumme kautta saat tarvitsemasi palvelun aina paikan päällä tapahtuvasta suunnittelusta valmiiksi ommeltuihin ja asennettuihin verhoihin asti. Käytössämme olevat kankaat, tapetit ja matot edustavat laadukkaita ja tunnettuja brändejä.

Palveluumme kuuluu:

  • Kotikäynti
  • Mittaus
  • Tilauskankaat
  • Verhotarvikkeet
  • Kierrekaihtimet
  • Ompelu
  • Asennus
Varaa aika verhosuunnitteluun

Teemme kotikäyntejä pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla ja lähikunnissa. Toteutamme suunnitelmat myös ympäri Suomen sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä ja varaa aikasi verhosuunnitteluun!

Sisustus-
suunnittelu

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelussa yhdistämme rakenteet, kalusteet, valon, värit ja materiaalit toimiviksi kokonaisuuksiksi ja luomme tunnelmaa valaistuksen sekä käytännöllisten ratkaisujen avulla. Suunnitelma auttaa löytämään tilaan sopivan tyylin ja yksityiskohdat huonekalusijoittelusta aina koko kodin kattavaan sisustussuunnitelmaan. 

Tavoitteenamme on luoda asiakkaan tarpeisiin sopivia, käytännöllisiä ja viihtyisiä tiloja. Suunnitelma voi olla joko suurempi, kattava ja tarkka kokonaisuus jonka perusteella on helppo edetä toteutukseen tai pienempi konsultaatio vaikka yksittäisen huonekalun löytämiseksi. Tavoitteenamme on löytää juuri sinulle sopivin lopputulos.

Varaa aika sisustussuunnitteluun

Teemme kotikäyntejä pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla ja lähikunnissa. Toteutamme suunnitelmat myös ympäri Suomen sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä ja varaa aikasi sisustussuunnitteluun!

Materiaalit

Verhosuunnittelullamme on käytössään laaja valikoima kankaita ja tekstiilejä laadukkailta kangasmerkeiltä, joista suunnittelemme niin verhot, tyynyt kuin huonekalujen verhoilutkin. Lisäksi suunnittelemme asiakkaillemme mittojen mukaan mattoja ja muita kodin tekstiilejä aina tarpeen mukaan. Monilla käyttämillämme merkillä on tuotannossaan myös laadukkaita tapetteja sekä verhotarvikkeita.

Ikisuosikeista mainittakoon Morris&Co kankaat ja tapetit, Cole&Son tapetit, Kvadratin kankaat ja matot, Woodnotesin verhot ja matot, Silent Gliss kierrekaihtimet sekä Lauritzonin kankaat.